Ένταξη της Πράξης «Διερεύνηση μέτρων προστασίας οικοσυστημάτων περιοχής Λάρισας – Κάρλας της ΛΑΠ Πηνειού από κινδύνους πλημμυρών και ξηρασίας, και διασφάλιση αειφορίας και οικονομικής βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων» με Κωδικό ΟΠΣ 6018836 στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027»

Αρχική 9 Τελευταίες Ενταγμένες Πράξεις 9 Ένταξη της Πράξης «Διερεύνηση μέτρων προστασίας οικοσυστημάτων περιοχής Λάρισας – Κάρλας της ΛΑΠ Πηνειού από κινδύνους πλημμυρών και ξηρασίας, και διασφάλιση αειφορίας και οικονομικής βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων» με Κωδικό ΟΠΣ 6018836 στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027»

Ένταξη της Πράξης «Διερεύνηση μέτρων προστασίας οικοσυστημάτων περιοχής Λάρισας – Κάρλας της ΛΑΠ Πηνειού από κινδύνους πλημμυρών και ξηρασίας, και διασφάλιση αειφορίας και οικονομικής βιωσιμότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων» με Κωδικό ΟΠΣ 6018836 στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027».

Απόφαση Ένταξης_6018836

Εφιστούμε την προσοχή σας στους Ειδικούς  Όρους που έχουν συμπεριληφθεί στο Παράρτημα Υποχρεώσεων Δικαιούχων της Απόφασης Ένταξης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Τεχνικό Δελτίο (ΤΔΠ) κάθε ενταγμένης πράξης έχετε πρόσβαση μέσω του διαδικτυακού τόπου της ηλεκτρονικής υποβολής.