Τετάρτη 06/12/2023
Καλημέρα!
The magic you are looking for is in the work you're avoiding.
-------------------------------------------------------------
Λέων: «Υπάρχει ένα πάρα πολύ βοηθητικό τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις μια οικονομική συμφωνία ή να νιώσεις πιο σιγουριά για την επίλυση μίας οικογενειακής υπόθεσης.»
Καρκίνος: «Σήμερα Τετάρτη όπου και σχηματίζεται ένα πολύ δυναμικό τρίγωνο Αφροδίτης και Κρόνου που σε βοηθά να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να αφορά μια αισθηματική γνωριμία που έκανες τώρα πρόσφατα ή να καταφέρεις να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.»
Υδροχόος: «Η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, ίσως προκαλεί κάποιες μικρές ανασφάλειες τις οποίες καταφέρνεις και επιλύεις όσο περνάει η μέρα. Αν επιθυμείς να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι καινούριο ή αν περιμένεις νέα από το εξωτερικό, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου τα φέρει κατά τις βραδινές ώρες.»
Ζυγός: «Το βραδάκι είναι καλύτερα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Τέταρτη σε βρίσκει να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και ό, τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο, κυρίως μετά το απόγευμα, αφού η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης στο δικό σου σε ωθεί να επικεντρωθείς στην ευτυχία σου.»