Πέμπτη 20/06/2024
Καλημέρα!
Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
Παγκόσμια Ημέρα Κυματοδρομίας (Σέρφινγκ)
-------------------------------------------------------------
Κριός: «Η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας σύγχυση και ανασφάλεια στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι προσεκτικός στις επικοινωνίες σου κατά τις πρωινές ώρες. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο συναισθηματική και προστατευτική διάθεση από και προς τους αγαπημένους σου.»
Ταύρος: «Μείνε προσεκτικός στις συναλλαγές σου και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα όσα ακούς. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να εμπλακείς σε νέες συνεργασίες »
Δίδυμος: «η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση σε ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι επιφυλακτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις, καθώς η διαύγεια δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα. »
Καρκίνος: « Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις μεγάλες αποφάσεις και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα όσα ακούς. Η διάθεσή σου μπορεί να είναι ευμετάβλητη, επηρεασμένη από έντονα όνειρα και εσωτερικές ανησυχίες. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντας μια αίσθηση ανανέωσης και αυτοπεποίθησης.»