Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

26 Ιανουαρίου 2018

The Road Trip project Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η DG Regio ξεκινάει φέτος το Road Trip Project,μια νέα  ενέργεια για την προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Ευρώπη.Οκτώ 8 νέοι ( 18-30 ετών ) οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω  μιας  διαδικασίας ( δείτε εδώ) https://roadtriproject.eu σε group των 2 ατόμων θα ταξιδέψουν  για ένα περίπου μήνα στην Ευρώπη με minivan ακολουθώντας το κάθε group μία από τις ακόλουθες 4 ταξιδιωτικές διαδρομές:

Η Μεσογειακή Διαδρομή, η διαδρομή του Δούναβη, η Διαδρομή της Βαλτικής και η Διαδρομή του Ατλαντικού. Στην πορεία του ταξιδιού θα επισκέπτονται συγχρηματοδοτούμενα έργα αλλά και θα γνωρίζουν τους ντόπιους και τα μέρη που επισκέπτονται. Θα βγάζουν φωτογραφίες και videos τα οποία θα αναρτούν στα social media. Στο τέλος θα δημιουργηθεί ένα road movie και ένας online ταξιδιωτικός οδηγός της «άγνωστης» Ευρώπης. Οι διοργανωτές καλύπτουν τα έξοδα επικοινωνίας, διαμονής, διατροφής και ταξιδίου. Οι αιτήσεις για τους νέους υποβάλλονται online στην ιστοσελίδα του Road Trip Project ενώ όσοι θέλουν να υποβάλλουν θα πρέπει να δημιουργήσουν και να υποβάλουν  ένα video 60 δευτερολέπτων όπου θα περιγράφουν τον εαυτό τους, τα κίνητρα τους για συμμετοχή.

Από τη Regio μας ζητήθηκε να προβάλλουμε κατά το δυνατόν την πρόσκληση αυτή. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε και ελληνικές συμμετοχές. Για το σκοπό αυτό σας επισυνάπτουμε κείμενο για να το αναρτήσετε ως νέο/είδηση στην ιστοσελίδα σας. Επίσης όσοι έχετε επίσημους λογαριασμούς στα   μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να συντάξετε ένα μικρό post που θα παραπέμπει στην είδηση ή στην ιστοσελίδα https://roadtriproject.eu κατευθείαν.

Μπορείτε να δείτε το VIDEO

Η είδηση στο espa.gr καθώς και το VIDEO στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=999

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις