Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

12 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση του Εθνικού Σημείου URBACT Ελλάδας - Κύπρου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2018, θα είναι ανοιχτή η πρόσκληση για την δημιουργία δικτύων μεταφοράς καλών πρακτικών του προγράμματος URBACT.

Στα πλαίσια αυτής της πρόσκλησης, σας έχουμε αποστείλει κατά καιρούς e-mail στα οποία αναφέρονται οι πόλεις που αναζητούν εταίρους. Λόγω όμως του γεγονότος ότι η λήξη της πρόσκλησης είναι κοντά και δεν είναι πάντα εφικτό να υπάρχει ενημέρωση για όλες τις πόλεις καλών πρακτικών που αναζητούν εταίρους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο website των καλών πρακτικών και ιδιαίτερα στην σελίδα που είναι αφιερωμένη στην πόλη καλής πρακτικής του ενδιαφέροντός σας, θα υπάρχει σήμανση όπου θα αναγράφεται εάν αναζητά εταίρους για την δημιουργία δικτύου.

Το website των πόλεων καλών πρακτικών μπορείτε να το αναζητήσετε εδώ.

Παραδείγματος χάριν, εάν θέλετε να δείτε την σελίδα της πόλης του Γκέτεμποργκ:The second chance: recovery and repair  θα παρατηρήσετε ότι κάτω ακριβώς από τον τίτλο αναφέρεται ότι ψάχνει για εταίρους από λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες:

Τη σελίδα καλής πρακτικής της πόλης του Γκέτεμποργκ μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

 

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις