Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

25 Ιουλίου 2022

ΔΙΑΧΥΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ (DG GROW) ανέθεσε στην Technopolis Group Belgium τη διεξαγωγή μελέτης με στόχο τη συλλογή ιστοριών μικρών λιανοπωλητών που έχουν μετασχηματίσει ή προσπαθήσει να μετασχηματίσουν την επιχείρησή τους για να την κάνουν πιο πράσινη, πιο ψηφιακή ή/και να εισάγουν πελατοκεντρικές λύσεις.

 

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ήθελε να κατανοήσει καλύτερα πώς εξελίσσονται οι μικροί λιανοπωλητές, αλλά και τι βοηθάει ή τι εμποδίζει τη μετάβαση και τον μετασχηματισμό τους. Αυτό είναι σημαντικό, ιδίως στην τρέχουσα εποχή που η οικονομία δοκιμάζεται από την κρίση του COVID και τις οικονομικές αβεβαιότητες.

Για να συγκεντρωθούν οι ιστορίες, μια έρευνα που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου θα είναι ανοικτή έως τις 20 Αυγούστου στη διεύθυνση https://s.chkmkt.com/surveys/?e=278542&h=B84AEB33EB477F8&d=e&l=el .

 

Η συμπλήρωση της έρευνας διαρκεί 15 λεπτά. Σημειώστε ότι η έρευνα δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί με τη μία (οι απαντήσεις μπορούν να αποθηκευτούν πατώντας το κουμπί "παύση" στο κάτω μέρος της σελίδας).

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις ερωτήσεις της έρευνας σε pdf.

 

Ορισμένες από τις ιστορίες θα συμπεριληφθούν σε μια συλλογή από ιστορίες επιτυχίας της ΕΕ που θα δημοσιεύσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο τέλος αυτού του έργου.

 

Προκειμένου να διαδοθεί - το μήνυμα συμμετοχής στην έρευνα-  στις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σας προσκαλούμε να κάνετε retweet το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της GD GROW: https://twitter.com/EU_Growth/status/1544253003196235777?t=_EGYfCadTFTUdlSgn6Axwg&s=19

 

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του Εθνικού Σημείου Επαφής Ελλάδας - Κύπρου​

 

 

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις