Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

15 Απριλίου 2022

1η Τροποποίηση Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων στη δράση 3α.1.4.1.9: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία - ΑΝΑΣΑ ΙΙ», του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Πρ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 1η Τροποποίηση Πρόσκλησης αφορά αποκλειστικά στην αποσαφήνιση των δικαιολογητικών οικονομικών στοιχείων που πρέπει να συνοδεύουν τις αιτήσεις χρηματοδότησης που κατατίθενται από τις επιχειρήσεις που ενεργοποιήθηκαν μετά το 1ο τρίμηνο 2019 (από 1/4/2019) και έως 31-12-2019.

 Δείτε στην 1η Τροποποίηση τα σημεία : Ενότητα 5 / σημείο «8», Ενότητα 10.3 / προτελευταία παράγραφο και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ / Σημείο 2.

 για περισσότερες πληροφορίες στο link: 

https://www.thessalia-espa.gr/pep-thessalias/proskliseis/837-anasa-ii.html

 

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις