Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

25 Φεβρουαρίου 2022

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ(ΣΜΠΕ) ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ(ΣΜΠΕ) ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027»

Ενημερώνουμε για την έναρξη της διαβούλευσης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων(ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Προγράμματος  «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027».

Η υπόψη ΣΜΠΕ βρίσκεται αναρτημένη στη διαδικτυακή διεύθυνση

https://www.thessaly.gov.gr/enimerosi/anakoinosi/4754.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να διατυπώσει τις απόψεις του α) εγγράφως στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας / Γενική  Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής / Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης / Τμήμα Γ’ Λ. Αλεξάνδρας 11, 114 73 Αθήνα ή β) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την 25/02/2022.

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις