Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

23 Απριλίου 2021

4ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Πόλεων URBACT 2021 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

4ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Πόλεων URBACT 2021

 

URBACT

 

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ήρθε η ώρα για το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας URBACT να μοιραστεί μαζί σας τη «συνταγή» του για τη βιώσιμη αστική ανάπλαση! Δια-συνδεθείτε μαζί μας στο 4ο  Φεστιβάλ Πόλεων URBACT 2021,  το πρώτο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά  στις 15-17 Ιουνίου 2021. 

Μετά από δύο χρόνια πειραματισμού, ανταλλαγής και μάθησης, περισσότερες από 150 ευρωπαϊκές πόλεις από 25 χώρες είναι έτοιμες να δείξουν στον κόσμο πώς έχουν κάνει τη διαφορά. Εξετάζοντας σχολαστικά τις 23 αστικές καλές πρακτικές, αυτές οι πόλεις ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κατανοήσουν, να προσαρμόσουν και να επαναχρησιμοποιήσουν τις πρωτοβουλίες στο δικό τους τοπικό πλαίσιο και να αντιμετωπίσουν διαφορετικές προκλήσεις. Η παγκόσμια πανδημία επηρέασε αναμφισβήτητα τις πόλεις, αλλά έχει επίσης ανοίξει ένα νέο παράθυρο ευκαιρίας για να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε τη διαβίωση μας στους αστικούς χώρους.

Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15 - 17 ΙουνίουΕγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην τριήμερη εκδήλωση και μάθετε πώς μπορεί η Ευρώπη να συνεργαστεί πιο κοντά με τις πόλεις και τους πολίτες της. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνω από 30 συνεδρίες σχετικά με μεθόδους και εργαλεία καθώς και θεματικές ενότητες όπως:  πράσινες πόλεις, ψηφιακή μετάβαση, παραγωγικές πόλεις, πιο δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς πόλεις και πολλές άλλες - μια διαδικτυακή «αγορά» με περισσότερες από 50 απόψεις των υπευθύνων διαμόρφωσης πολιτικών των πόλεων και φορείς αλλαγής, πέραν πολλών άλλων παρουσιάσεων.

Ελάτε σε επαφή με ομοτίμους σας, ακούστε τις «φωνές» της κάθε πόλης και εμπνευστείτε για να δοκιμάσετε κάτι νέο στη δική σας πόλη. Κατανοήστε τι πήγε καλά  και πώς, αλλά και τι δεν πήγε καλά και γιατί. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μάθετε περισσότερα για το URBACT και πώς να επωφεληθείτε από συμμετοχικές, ολοκληρωμένες και πρακτικές μεθόδους. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο τι θα ακολουθήσει στο Πρόγραμμα URBACT. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και ας γιορτάσουμε μαζί την αλλαγή στις πόλεις μας!

Εγγραφείτε εδώ για το Φεστιβάλ Πόλεων URBACT 2021

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:urbact.eu/time-to-share

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

urbact logo kypros ellada

 

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις