Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

28 Ιανουαρίου 2021

Πρόσληψη 8 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανακοινώνει την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10750/5-8-2020 ΣΟΧ5/2020 Ανακοίνωση, συνοδευόμενη από το Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ», με σήμανση έκδοσης «02/12/2019» και το Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξη Γλωσσομάθειας, με σήμανση έκδοσης «07/12/2020» για την πρόσληψη οκτώ (8)  Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας/ Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Θεσσαλίας», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2014-2020». 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές ξεκίνησε 28/1/2021 και θα διαρκέσει έως 8/2/2021.

Υπάρχει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.eetaa.gr).

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβληθούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, σε ειδική εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μέσω της διαδρομής: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ(www.eetaa.gr), ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣà ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο link:

https://www.eetaa.gr/eetaa_sox/anartiseis/sox5_anakoinwsh-THESSALIA.pdf

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις