Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

10 Δεκεμβρίου 2020

COVID-19: Μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του SARS-CoV-2 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

COVID-19: Μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του SARS-CoV-2

 

Αξιότιμοι ,

Με αίσθημα ευθύνης για τη Δημόσια Υγεία όλων μας αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του Κράτους για περιορισμό των μετακινήσεων, συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και όλων των λοιπών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας έχει θέσει σε εφαρμογή το μέτρο της εξ’ αποστάσεως παροχής εργασίας, περιορίζοντας τον αριθμό των στελεχών της ΕΥΔ με φυσική παρουσία στην έδρα της. Η επικοινωνία με τα  στελέχη που παρέχουν υπηρεσία εξ αποστάσεως δύναται να γίνεται  ηλεκτρονικά στα υπηρεσιακά τους email ή και των Προϊσταμένων τους ή και μέσω του κεντρικού email της Υπηρεσίας μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Επιπλέον, παρακαλούμε θερμά για τα παρακάτω:

  • Αποφυγή προσέλευσης στην Υπηρεσία μας, χωρίς σοβαρό λόγο και χωρίς να έχει προηγηθεί κατάλληλη συνεννόηση και αξιοποίηση, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα στελέχη της Υπηρεσίας μας.
  • Τεχνικές συναντήσεις και συσκέψεις θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω τηλεδιάσκεψης.
  • Αποστολή εγγράφων κατά προτεραιότητα ηλεκτρονικά στο email του Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και όχι με ΦΑΞ, courier, κλητήρα ή άλλο άτομο. To συνολικό μέγεθος αποστολής e-mail να μην υπερβαίνει τα 10MB.

Τηλέφωνα Γραμματείας : 2413-505100 / 102 / 154

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις