Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

28 Δεκεμβρίου 2018

URBACT_Η νέα πρόσκληση των Δικτύων Σχεδιασμού Δράσεων είναι πλέον ανοιχτή Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

 

 

Η νέα και τελευταία πρόσκληση αυτής της προγραμματικής περιόδου για τον σχηματισμό Δικτύων Σχεδιασμού Δράσεων είναι πλέον ανοιχτή! Η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 17 Απριλίου 2019.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με πόλεις από όλη την Ευρώπη! Θα δημιουργηθούν 23 νέα δίκτυα τα οποία θα μπορέσουν να αποτελούνται από μέχρι 10 εταίρους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

Αναλυτικές λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τη νέα πρόσκληση θα δοθούν στην ενημερωτική εκδήλωση του Εθνικού Σημείου Επαφής URBACT Ελλάδας-Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2019.

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις