Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

28 Δεκεμβρίου 2018

"URBACT III – Ενημερωτική Εκδήλωση στην Αθήνα - 28 & 29 Ιανουαρίου 2019! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημερωτική Εκδήλωση του URBACT που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2019!

 

Στο πλαίσιο της διήμερης Ενημερωτικής Εκδήλωσης, το Εθνικό Σημείο Επαφής URBACT για την Ελλάδα και την Κύπρο θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τη Νέα Πρόσκληση για τα Δίκτυα  Σχεδιασμού Δράσεων η οποία πρόκειται να ανοίξει στις 7 Ιανουαρίου 2019.

Ελληνικές και Κυπριακές πόλεις με την εντυπωσιακή συμμετοχή τους στα 23 εγκριθέντα Δίκτυα Μεταφοράς (παρουσία σε 11 δίκτυα) θα μας μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει από το ταξίδι τους μέχρι σήμερα καθώς και τις ιδέες τους για την δεύτερη φάση του προγράμματος μεταφοράς των επιτυχημένων Καλών Πρακτικών τους.

 

Το Εθνικό Σημείο Επαφής URBACT σχεδιάζει ενδιαφέροντα training sessions – case studies με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και πρακτικών καθώς και την ενδυνάμωση και την ενίσχυση  ικανοτήτων όλων των εμπλεκόμενων φορέων και εν δυνάμει δικαιούχων.

 

Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου και λήξει το μεσημέρι της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη δυνατότητα εγγραφής θα σας αποσταλούν με τη καινούργια χρονιά.

 

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη! Η Εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών και απόψεων με σκοπό την αντιμετώπιση των αστικών προκλήσεων για ένα βιώσιμο μέλλον σε πόλεις φιλικές στους κατοίκους και στους επισκέπτες τους!

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις