Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Υποστήριξη Δικαιούχων

Οδηγός ανάθεσης μελετών μέχρι 60.000 ευρώ, ΜΟΔ

«Η ΜΟΔ, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών υπηρεσιών που παρέχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχώρησε στην έκδοση ενός σύντομουΟδηγού για την ανάθεση μελετών μέχρι 60.000 ευρώ (προ ΦΠΑ), ο οποίος απευθύνεται σε δήμους είτε διαθέτουν τεχνική υπηρεσία είτε όχι. Επίζουμε ότιμπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους δήμους.ΟΟδηγόςδιατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα της ΜΟΔ www.mou.gr. Για επικοινωνία με τη ΜΟΔ , στα τηλέφωνα 213-1310161, 213-1310212, 213-1310185 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό ανάθεσης μελετών ΕΔΩ

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις