Μ. Δευτέρα 29/04/2024
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Παγκόσμια Ημέρα Χορού
-------------------------------------------------------------
Λέων: «Η Αφροδίτη που εισέρχεται από σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει την ενέργειά της προς την καριέρα σου, φέρνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση ή βελτίωση του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Παρ' όλα αυτά, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα υποδεικνύει πιθανά εμπόδια ή παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα κλονίζοντας την εμπιστοσύνη σου.»
Παρθένος: «Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πιθανές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, με απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις στον έρωτα ή στις συνεργασίες που σου προτείνονται. »
Ζυγός: «Από σήμερα, η Αφροδίτη στον Ταύρο εγγυάται μια έντονη έλξη προς τις βαθύτερες, μεταμορφωτικές εμπειρίες, ενώ ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνει ότι κάποιες επαγγελματικές προκλήσεις θα απαιτήσουν προσοχή. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις τη σημασία της ψυχικής ισορροπίας και να δραστηριοποιηθείς με σύνεση. »
Σκορπιός: « Υπάρχει ο κίνδυνος μίας συναισθηματικής απογοήτευσης ή παρεξήγησης, ενώ εσύ που είσαι γονιός, δεν επικοινωνείς σωστά με τα παιδιά σου.