Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης
Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα - Ανακοινώσεις

11 Σεπτεμβρίου 2017

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ URBACT» Προκήρυξη δημιουργίας δικτύων καλών πρακτικών Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε συνέχεια της ανάδειξης των 97 πόλεων Καλών Πρακτικών URBACT στις αρχές Ιουνίου 2017, η τεχνική γραμματεία URBACTπρόκειται να προκηρύξει την δημιουργία δικτύων Καλών Πρακτικών εντός του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου 2017.

Το Φεστιβάλ πόλεων του Ταλίν (3-5 Οκτωβρίου 2017) αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με τις 97 Καλές Πρακτικές των πόλεων και μια ευκαιρία δικτύωσης και ανεύρεσης εταίρων για την δημιουργία των δικτύων.

Η αντίστοιχη ημερίδα ενημέρωσης για τη Νέα Πρόσκληση Δικτύων Μεταφοράς Καλών Πρακτικών, θα διοργανωθεί από το Εθνικό Σημείο Επαφής URBACT Ελλάδας – Κύπρου την 16η και 17η Οκτωβρίου 2017, στην Ελλάδα (ο χώρος διοργάνωσης θα ανακοινωθεί με επόμενη αλληλογραφία).

Για την προετοιμασία μιας ενδιαφέρουσας διαδραστικής εκδήλωσης και την επιτυχία της στην δικτύωση με τις Πόλεις Καλών Πρακτικών URBACT, κρίνεται σκόπιμη η απάντηση στο ακόλουθο ερωτηματολόγιο μέχρι την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου εδώ. Συνιστάται να δείτε προηγουμένως το συνημμένο αρχείο των 97 Πόλεων Καλών Πρακτικών

Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ, αφού συμβουλευτείτε το αρχείο των 97 Πόλεων Καλών Πρακτικών (αρχείο: Οι 97 Πόλεις Καλών Πρακτικών.pdf).

 

Η Θεσσαλία

Η Θεσσαλία στοχεύει να αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, που σχετίζονται με τους αναπτυξιακούς πόρους, τη γεωγραφική της θέση, τα αστικά κέντρα, τις βιομηχανικές υποδομές, την ακαδημαϊκή και ερευνητική υποδομή που διαθέτει και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) και θα λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα μήνυμα με τις ενημερώσεις μας.